Over Ons

In 2009 zijn we gestart met het telen en vermeerderen van  succulenten.  Onze hoofdgewassen zijn: Aeonium, Crassula, Echeveria, Gasteria, Haworthia, Kalanchoë, Sedum en Sempervivum. In 2015 hebben we het assortiment uitgebreid met Aloë vera, die we vanuit stek opkweken. Naast deze vetplanten telen we nog enkele seizoensproducten zoals Viola, Petunia en de niet eetbare Thymus.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Op de kwekerij beschikken we over een groot buitenveld om de succulenten goed op kleur te laten komen en af te harden. De vetplanten telen we hoofdzakelijk in 10,5 cm potten en soms in 9 cm potten. Voor Sempervivum is de standaard potmaat 9 cm en incidenteel 10,5 cm.

De succulenten leveren we af in diverse soorten tray’s, afhankelijk van wat de klant wil. Naast tray’s met één succulentensoort zijn eveneens diverse mixtray’s mogelijk, die herkenbaar zijn door de fotostrip aan de voor- of zijkant. Door de korte lijnen zijn we in staat om snel te schakelen, waardoor we een spoedbestelling in korte tijd klaar hebben.