Bruidsboeket met vetplantjes

De mooiste succulenten op je bruiloft!

Wat het thema ook is voor een bruiloft, succulenten ook wel vetplanten genoemd, zijn altijd een mooie toevoeging voor jouw bruiloft! Deze planten staan mooi bij pasteltinten, maar kunnen ook goed gecombineerd worden met uitgesproken kleuren. Met onze styliste hebben wij bijzondere creaties gemaakt.

Kies voor een creatie dat echt bij je past. Omdat je een boeket of een haarstuk de hele dag bij je hebt, zullen deze elementen vaak op de foto staan.

De mogelijkheden zijn eindeloos met vetplanten op je bruiloft. Niet alleen in je bruidsboeket, maar ook als corsage, tafelaankleding, accessoire voor in je haar of zelfs bovenop een bruidstaart. Met vetplantjes kan je alle kanten op! Supervet.
Vetplantjes in je haar! Hoe gaaf is dat? Iedereen zal je bruidskapsel herinneren. Het is eens iets anders dan een sluier of een tiara.

 

Gebruik vetplantjes als accenten of gebruik veel vetplanten op je huwelijk. Een zorg minder op de mooiste dag van je leven, de plantjes hebben weinig water nodig en zullen niet gaan hangen. Geen angst voor verlepte bloemen!

Naast boeketten en accessoires worden vetplantjes ook vaak gebruikt voor tafelstukken. Leuk om te combineren met bloemen.